Očekivani trijumf Ivkovićevog tima

Kavala poražena od Olympiakosa

Očekivani trijumf Ivkovićevog tima

U nastavku 12 kola HEBA lige Kavala je na svom terenu poražena od Olympiakosa (63:82).

Kvalitetan otpor timu iz Pireja igrači Kavale su pružili samo u prvoj četvrtini (13:14). Sve ostalo je pripalo timu Dušana Ivkovića, koji već u drugom periodu (13:26) rješavaju pitanje pobjednika.

U sastavu Olympiakosa svi igrači su se upisali u listu strijelaca, pa i to ujedno može oslikati pravu sliku na terenu. Istakli su se Hines sa 15, Printezis sa 11 i Gecevicius sa 10 poena.

Kod Kavale izdvojimo tek Simstaka sa 17 poena. Muhamed Pašalić se uklopio u sivilo ekipe za koju nastupa sa tek jednim skokom, asistencijom i ukradenom loptom za 12:15 minuta koliko je proveo u igri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.