Oglasili se iz NBA: Steph Curry kažnjen

Zbog incidenta na prošloj utakmici

Oglasili se iz NBA: Steph Curry kažnjen

Stephen Curry je u šestoj utakmici finalne serije protiv Clevelanda zaradio isključenje nakon što je bacio zaštitu za zube prema jednom gledaocu na tribinama.

Nervozni Curry bio je ljut zbog jedne sudijske odluke nakon koje je napravio nesportski potez, zbog kojeg mu je čak prijetila i suspenzija. Na kraju se ispostavilo da su to samo bile špekulacije.

Steph Curry je simbolično kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25.000 dolara, ali je za njega i njegov tim najvažnije da je prošao bez suspenzije.

Interesantno, istu kaznu dobio je i trener Golden Statea Steve Kerr i to jer je na konferenciji za novinare nakon te utakmice poručio da razumije bijes prve zvijezde svog tima, te da je sve posljedica lošeg suđenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti