Oglasio se na Twitteru: Jusuf Nurkić se čudi potezu braće Dragić

Što im je to trebalo?

Oglasio se na Twitteru: Jusuf Nurkić se čudi potezu braće Dragić

E. Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić poznat je po svojim zanimljivim objavama na društvenim mrežama gdje se ne libi ući u raspravu s fanovima. Ovaj put se Nurkić oglasio na Twitteru jer se nije mogao načuditi potezi slovenačkih košarkaša Gorana i Zorana Dragića.

Na društvenim mrežama pojavila se slika predsjednika manjeg bh. entiteta Republike Srpske, Milorada Dodika, i košarkaša Miami Heata, Gorana Dragića, kojem je uručeno odlikovanje povodom Vidovdana - krsne slave Vojske RS.

Nakon svega oglasio se i bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji jednostavno nije mogao da vjeruje da su reprezentativci Slovenije odlučili da prihvate ova "odlikovanja". Nurkićeva objava na Twitteru izazvala je dosta komentara.

Promo

Top Komentari

Woyzeck
Volio sam Dragice, kao kosarkase. Ali sada su idoli! Korjeni se ne zaboravljaju, tako je momci!!!
24 109
casimiro
Ma sve ok,al najgore sto su se pocela izmisljati neka bizarna odlikovanja samo da se provocira drugi.Ko je dodik,kloc obicni a sportisti jos gluplji kad mu dozvoljavaju da ih koristi u politicke svrhe!
88 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi