Goran i Zoran Dragić posjetili Igokeu
Foto: Nezavisne.com

Proslavljeni slovenački košarkaši

Goran i Zoran Dragić posjetili Igokeu

Proslavljeni slovenački košarkaši Goran i Zoran Dragić, koji vuku porijeklo iz naše zemlje, posjetili su KK Igokea.

Goran i Zoran su se pobliže upoznali sa radom u viceprvaku BiH i učesniku regionalne ABA lige, a mladi košarkaši koji treniraju u Igokei su ujedno imali i priliku da ih upoznaju, te dobiju od njih poneki savjet.

Stariji Dragić se prilikom posjete Igokei ujedno i sastao sa trenerom ovog kluba Nenadom Trajkovićem, s kojim je imao priliku sarađivati kada je igrao za Pheonix Suns.

"Igokea ima pravu crtu za budućnost i očekujem da imaju dobru sezonu u ABA ligi. Gledao sam i neke utakmice Igokee i stvarno mogu samo da pričam o superlativima o ovom timu. Također, moram istaći da je Banjaluka lijep grad, ljudi su dobri, potičem odavde, a i moja žena je iz Kotor Varoši. Često sam tu", kazao je Goran Dragić prisutnim novinarima, a oduševljenje zbog dolaska nije skrivao ni Zoran.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Svake godine smo u Banjaluci, ranije smo dolazili u Zvornik...Mi smo odavde, moj otac je odavde tako da volimo doći."

Zadovoljstvo zbog dolaska braće Dragić nije skrivao ni generalni menadžer Igokee Igor Dodik, istakavši, između ostalog, kako vjeruje da ovo nije njihova posljednja posjeta Aleksandrovcu.

Top Komentari

Woyzeck
Nije da ga volim, prema svakom politicaru isto osjecanje, sve je to smece... Ali Dodik je sila. Jbg, krenuo je od nule, osnovao svoju stranku, kao sto svaka kuca danas u BiH osniva. I polako se peo... Danas stvarno sila. Voli kosarku, napravi ABA ligaski klub, u ovakvoj Bosni kakva je, jadnoj i bijednoj. Iz svog ceifa. Radi sta hoce, pliva kako hoce... A sve je sam izgurao. Dovodi NBA igrace u svoju dvoranu, onako...Jbg, ko to jos moze. Sin upravlja ABA ligom. Sta mu je interesantno, to poklopi.
12 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi