OKK Borac pobjedom nad Slavijim, obezbjedio opstanak

Banjalučani sačuvali obraz

OKK Borac pobjedom nad Slavijim, obezbjedio opstanak

D. Vejo

U okviru 22. kola Prve muške lige Republike Srpske, košarkaši Borca uspjeli su da savladaju ekipu Slavije i tako sebi obezbjede opstanak u društvu najboljih. Rezultat je bio 68:64, po četvrtinama 17:13, 14:17, 11:21 i 26:13.

Izabranici Bojana Božića dobro su otvorili meč. Uspjeli su da prvu četvrtinu riješe u svoju korist. Međutim, gosti iz Istočnog Sarajeva se bude pa im tako vraćaju u drugoj dionici. Na odmor se otišlo sa prednošću crveno-plavih od jedan poen razlike.

Treći period u potpunosti je pripao gostima. Ubacili su velikih 21 poen. To kao da je razbudilo Banjalučane pa su prebacili u veću brzinu u posljednjoj dionici. Kvalitetnim napadom i isto tako odbarnom ubacili su velikih 26 poena čime su upisali pobjedu i sebi obezbjedili opstanak u ligi.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Barbarez koji je postigao 18 poena, dok je to kod gostiju bio Pavlović sa 14.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi