4

Komentari (4)

Svojprisebi
Tuzla je uvjek bio grad kosarke. Sjecam se ko klinac jedinstvo prvak Juge , Jedinstvo prvak Evrope, Sloboda prvak Juge u kadetskoj konkurenciji i onda rat dodje i ode sve u pm i ko zna kad ce opet normale biti
Dino_2000
Jako jako dobra utakmica, Sparsi imaju jaku klupu,na svakoj poziciji imaju dobru zamjenu,ali publika u Mejdanu,to je nešto što se ne može opisati riječima,velika podrška i pobjeda.
Svojprisebi
Jesul ovo slike s utakmice? ako je to velika podrska meni je zao sto ti (pretpostavljam da si 2000 godiste) nisi bio prisutan kad su u Tuzlu dolazili Cibona, Olimpija, Zadar, Jugoplastika, Buducnost, Partizan, Zvezda, kad je mejdan za svaku tekmu pun ko sibica bio kljuco, kad su u mejdanu i Kukoc, Radja, Divac, Danilovic, Djordjevic i ostali velikani Yu kosarke igrali. Nadam se da ce se vratiti to jednog dana al sa ovim vasim sadasnjim poticarima malo nade ima
Dino_2000
Znam to,stari mi nije propustio nikad nijednu utakmicu u Mejdanu i ja sam nastavio njegovim stopama.Znam samo da u današnjem vremenu Sloboda ima garantujem najbolju podršku sa tribina,samo nam fali par igrača kvalitetnijih i da sve ovo pregazimo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.