Memić: Želimo nastaviti sa pobjedama

Dobra atmosfera u ekipi nakon balona ABA 2 lige

Memić: Želimo nastaviti sa pobjedama

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa će nakon turnira ABA 2 lige na svom terenu dočekati košarkaše Mladosti iz Mrkonjić Grada u okviru 20. kola Prvenstva BiH.

Utakmica je na rasporedu u srijedu (10.03.) sa početkom u 17:00 sati, SD "Novo Sarajevo" na Grbavici.

Pred sutrašnji susret, svoja očekivanja sa nama je podijelio naš Enis Memić.

"Nakon balona ABA 2 lige koji se održavao u našem gradu, gdje smo ostvarili maksimalan učinak, okrećemo se utakmicama Prvenstva BiH. Već sutra nas očekuje susret 20. kola protiv ekipe Mladosti iz Mrkonjić Grada. Mladost je vrlo nezgodna ekipa, znaju iznenaditi protivnika, a ja se nadam da ćemo imati adekvatan recept na njihovu igru i da ćemo nastaviti sa nizom pobjeda", kazao je Memić.

Top Komentari

Edin
Ispravi se kad hodas Memicu.... I probaj ufatiti koju loptu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti