Olimpiji i Budućnosti pobjede

Gostima kraj 5. kola

Olimpiji i Budućnosti pobjede

Zadnje dvije utakmice ABA lige obilježili su gostujući sastavi. Olimpija je savladala Helios (63:77), dok je Budućnost bila bolja od Radničkog (62:74).

Olimpija je u zadnjoj četvrtini slomila otpor Heliosa (9:19). Thompson je bio prvo ime utakmice sa 23 poena, dok je Varda uknjižio 7 poena uz 3 skoka.Prepelić u sastavu domaćina je bio najraspoloženiji sa 21 poenom. Nakon ove utakmice "Zmajčeki" su došli do pete pobjede iz isto toliko mečeva.

Kada je u pitanju pobjeda Budućnosti protiv Radničkog (62:74), Krstović je u timu iz Podgorice upisao najviše poena 18. Milošević nije upisivao minute u ovoj pobjedi ekipe za koju nastupa. Bila je ovo druga utakmica reprezentativca BiH u kojoj nije dobio određenu minutažu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.