Omić se priključuje Fenerbahčeu
Foto: Starsport

Pokušat će se nametnuti Obradoviću

Omić se priključuje Fenerbahčeu

Slovenački košarkaš Alen Omić pokušat će se izboriti za ugovor u Fenerbahčeu.

Omić je trenutno je bez angažmana nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, a karijeru bi, kako prenosi ugledni Eurohoops, mogao nastaviti u slavnom turskom timu.

Od strane šampiona Turske Omić je dobio poziv da se priključi treninzima na kojima će se pokušati nametnuti Obradoviću, a razlog za to je odsustvo velikog broja košarkaša Fenerbahčea u septembru.

Ukoliko pak i ne zadovolji ukuse struke, Omiću će trenažni proces u Fenerbahčeu ako ništa pomoći da spremnije dočeka narednu sezonu i pronalazak novog kluba.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Podsjetimo, Omić je u završnici prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.

Top Komentari

bebi
satro slovenac iz tuzle mrš poltronu bezkarakterni
17 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi