O'Neal izabrao trojicu najboljih košarkaša u NBA ligi

Mnogi su saglasni s njim

O'Neal izabrao trojicu najboljih košarkaša u NBA ligi

Svojevremeno najbolji centar NBA lige Shaquille O'Neal izabrao je trojicu košarkaša za koje smatra da su u ovim trenucima najbolji u ligi. 

Mnogi smatraju da je O'Neal bio prilično realan pa se sa njegovim riječima slažu brojni NBA fanovi.

On kaže kako su trenutno najbolji Kawhi Leonard, Kevin Durant i LeBron James.

"Leonard igra pravu igru. Kada sudije ne dosude ličnu grešku nad njim, on neće pokazati nezadovoljstvo već će nastaviti da igra. Kawhi je mješavina stare i nove škole. On je među tri vodeća igrača lige", kaže O'Neal i dodaje:

"LeBron je na prvom mjestu, a rekao bih da je Durant najbliži drugoj poziciji".

Inače, upravo je Leonard proglašen za najkorisnijeg igrača posljednje finalne serije u kojoj su njegovi Toronto Raptorski savladali Golden State Warriorse sa 4:2.

Kada je riječ o O'Nealu, on je tokom karijere osvojio četiri NBA titule, bio je tri puta MVP finala, a učestvovao je čak 15 puta na All Star meču.

Top Komentari

realno_govoreci
Cemu forsiranje vise Duranta? Jeste dobar igrac ali top 3 sigurno nije
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti