"Ako Leonard ode moraćemo ga isprašiti iduće godine"

Junak Toronto Raptorsa imao je zanimljivo izlaganje

"Ako Leonard ode moraćemo ga isprašiti iduće godine"

E. Dindić

Toronto Raptorsi nisu još uvijek pošteno ni proslavili titulu, a ovu franšiza već ima dosta problema oko mogućeg odlaska glavnog košarkaša Kawhija Leonarda. 

Njegov saigrač Fred VanVleet imao je zanimljivo izlaganje na tu temu.

Nije velika tajna da se Leonard povezivao sa odlaskom u Los Angeles prije godinu dana, međutim to se još uvijek nije desilo.

"Ne dozvoljavam da se bilo šta se prešuti, pa sam se odmah šalio na temu Leonarda. Ne možemo ništa više da uradimo od ovoga. Uspjeli smo ovaj grad je uspio. Pretpostavljam da zna šta ovdje postoji i koliko je ovo posebno mjesto. Ako odluči da ode moraćemo da ga isprašimo sljedeće godine. Svi bismo voljeli da se on vrati, ali ako on to ne želi idemo dalje. Nije to ni najveća stvar na svijetu", rekao je VanVleet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi