"Oni su igrali dok smo mi posmatrali"
Trener Spursa ponovo je imao svoj show nakon utakmice

Gregg Popovich u svom stilu nakon poraza

"Oni su igrali dok smo mi posmatrali"

E. Dindić

Denver je napravio brejk u utakmici broj četiri i sada se vraća u svoju dvoranu sa poravnatim rezultatom u seriji, te prednošću domaćeg terena. 

Trener San Antonio Spursa Gregg Popovich imao je dosta zamjerki na igru svog tima.

"Sve u svemu oni su igrali svoju igru dok smo mi posmatrali šta se dešava. Nadjačali su nas, očigledna je bila njihova fizička dominacija. Znali smo da bi to moglo da se dogodi ali nismo reagovali. Sve u svemu ovo je veoma razočaravajući poraz. Oni su definitivno odigrali jače i pametnije", rekao je Popovich.

San Antonio je prokockao prednost od 2:1 u seriji, te ponovo će morati u Koloradp gdje ih očekuje žestoka borba za svaku loptu. Evenutalnim novim brejkom stekli bi realne šane za prolaz dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi