KK Orlovik objavio snimak tuče i najavio tužbe

KK Orlovik objavio snimak tuče i najavio tužbe

M. Šljivak

U susretu košarkaške A2 lige grupa Sjever između KK Orlovik iz Žepča i KK Gradina Srebrenik došlo je do tuče između košarkaša ovih ekipa.

Do opšteg haosa je došlo nakon nesportske greške Zlatka Golijanina nad Emirom Preldžićem.

Na kraju komesar takmičenja Mirza Hatibović kaznio je Emira Preldžića igrača Orlovika i Zlatka Golijanina igrača Gradine sa po dvije utakmice zabrane igranja, a domaći tim sa još 1400 KM, s druge strane zbog propusta kaznu će platiti i Gradina u iznosu od 700 KM.

KK Orlovik je danas izdao saopštenje u kojem su objavili i snimak sukoba, te ističu da je trener Senad Preldžić zadobio povrede jagodične kosti.

Također, najavili su tužbe protiv Zlatka Golijanina, regionalnog košarkaškog saveza, te sudija i komesara takmičenja.

Potražite više informacija na temu A2 liga sjever:

👉Poštovani simpatizeri, navijači,sponzori, prijatelji našeg kluba, službene osobe iz regionalnog i državnog saveza, te...

Posted by KK "Orlovik Nansi" Žepče on Friday, March 5, 2021

Pogledajte šta se dešavalo.

Top Komentari

DadiG
Ne mogu da otvorim video a interesuje me šta je to “nesportska greška”.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi