Ostvarile se najcrnje prognoze: Kraj sezone za Oladipa

Težak udarac za Pacerse

Ostvarile se najcrnje prognoze: Kraj sezone za Oladipa

Najveći strahovi Pacersa su postali realnost. Sezona je završena za najboljeg igrača ove ekipe, Victora Oladipa.

Oladipo je sinoć doživio tešku povredu u meču protiv Toronto Raptorsa, te je iznijet sa parketa polovinom druge četvrtine.

Odmah se počelo sumnjati da je riječ o povredi koja će sjajnog beka izbaciti iz stroja na duže vrijeme, a sada je to i potvrđeno.

Indiana Pacersi su danas izdali saopštenje da je pregledima utvrđeno da je Oladipo pretrpio rupturu tetive kvadricepsa u desnom koljenu.

Iz franšize su poručili da će Oladipo propustiti ostatak sezone, a još nije poznato koliko bi njegov oporavak mogao trajati, kao ni kada će biti operisan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi