Pacersi ostali bez Oladipa
Iako nije poznat kao neki naročit šuter i iako često njegovi procenti šuta idu daleko ispod prosjeka, Oladipo je glavni igrač u rosteru Pacersa (Foto: EPA)

Povreda zvijezde Indiane

Pacersi ostali bez Oladipa

Midhat Šljivak

Indiana Pacersi ostali su bez prve zvijezde tima Victora Oladipa.

Bek tima iz Indianapolisa ima problema sa desnim koljenom i on će neko vrijeme biti van terena.

Nije poznato koliko će tačno ovaj košarkaš odustvovati sa parketa, ali sigurno da će se njegov izostanak itekako osjetiti u igri Pacersa.

Oladipo je ove sezone veoma dobar i na prosjeku je od preko 21 poena po utakmici. Pored ovog učinka ima 6.6 skokova i 4.7 asistencija po meču.

Ranije je tokom sezone ovaj košarkaš imao problema sa koljenom, ali je uspijevao da igra. Ipak, bolovi su bili prejaki i nećemo ga gledati na NBA parketima određeni period.

Top Komentari

DeroVolk
Out je već 5 tekmi i vi tek sada objavljujete.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi