Ovako je Simonović srušio Unicaju

Ovako je Simonović srušio Unicaju

Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć kao gosti ekipu Unicaje (78:72) i tako stigli nadomak velikog uspjeha, plasmana u play-off Eurolige.

Crveno-bijeli su nakon zaostatka od 16 poena u prvom poluvremenu, zaigrali mnogo angažovanije u nastavku i fenomenalnom igrom potpuno nadigrali domaći sastav.

Stefan Jović sa 16 poena poenterski je predvodio sastav iz Beograda, ali odlučujuću ulogu u velikom preokretu imao je Marko Simonović, koji je dalekometnim šutevima potpuno izludio protivničke igrače. Simonović je meč završio sa 12 koševa, odnosno četiri postignute trojke.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi