Ozlijeđenog Milutinova CSKA zamijenio Michaelom Ericom
Foto: EPA

Nigerijac potpisao do kraja sezone

Ozlijeđenog Milutinova CSKA zamijenio Michaelom Ericom

Ekipa moskovskog CSKA po svemu sudeći na duže je vrijeme ostala bez sjajnog srpskog centra Nikole Milutinova.

Moskovljani su reagirali promptno i na tu poziciju doveli snažnog nigerijskog centra Michaela Erica koji je do sada nastupao za Turk Telekom iz Ankare.

Ovaj 32-godišnjak je europsku karijeru gradio po nižim ligama u Grčkoj i Italiji, da bi na koncu u dresovima Darussafake i Baskonie zaigrao na najvišoj razini europske košarke - Euroligi. U ovoj sezoni odlično je igrao u Turskoj, a ozljeda nesretnog Milutinova mu je otvorila vrata najvećem klubu u karijeri, te vrata tima koji je jedan od najvećih kandidata za osvajanje euroligaške titule.

Ugovor s ruskim timom Nigerijac je potpisao do kraja ove sezone. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi