Panathinaikos otpustio Gentilea i stavio ga na velike muke

Gdje će nastaviti karijeru?

Panathinaikos otpustio Gentilea i stavio ga na velike muke

Italijanski košarkaš Alessandro Gentile više nije član Panathinaikosa, u koji je stigao prije samo tri mjeseca.

Ovaj košarkaš je otpušten u Panathinaikosu zbog toga što struka i uprava grčkog kluba nije bila zadovoljna doprinosom kojeg je dao na treninzima i utakmicama od dolaska u Atinu.

Gentile je u Panathinaikos stigao na posudbu do kraja sezone, a sada će pokušati pronaći novi klub za privremenu saradnju.

Ipak, zbog isteka prelaznog roka Gentile ne može potpisati ni za jedan drugi klub iz Eurolige, a Milano ga ne želi pustiti u bilo koji srugi klub iz Italije, pa se s pravom postavlja pitanje šta će biti sa njim?

Potražite više informacija na temu Basket League:

Alessandro Gentile je u svojoj karijeri imao veliki broj uspona i padova, ali bi se sada mogao suočiti sa najvećim padom s obzirom da nema baš mnogo izbora u potrazi za novom sredinom.

Veliko je pitanje i koji će klub biti spreman odgovoriti na velika finansijska potraživanja Italijana, koji je i u Milanu i u Panathinaikosu bio izuzetno dobro plaćen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi