Izazvali novi skandal: Međusobni obračun navijača Partizana na tribinama
Foto - Screenshot

Nemile scene

Izazvali novi skandal: Međusobni obračun navijača Partizana na tribinama

M. Šljivak

Navijači Partizana potukli su se na tribinama na meču protiv Efesa.

Kako pišu srbijanski mediji, tuča među navijačima beogradskog kluba nastala je krajem treće dionice, a razlozi sukoba nisu poznati.

Pretpostavlja se da su to ponovo problemi između navijačkih frakcija beogradskog kluba, koji traju već godinama.

Ostatak dvorane je zvižducima ispratila dešavanja među navijačima, a ponovo su se čule i prepoznatljive poruke za predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Treba svakako istaći i ljepšu stranu meča Partizan - Efes.

Od dresa crno-bijelih oprostio se dugogodišnji član kluba Novica Veličković koji je dobio velike ovacije pune dvorane.

Partizan je pobijedio aktuelnog prvaka Evrope rezultatom 92:85 i pokazao je da će ove sezone na čelu sa čuvenim Željkom Obradovićem biti glavni kandidat za osvajanje ABA lige.

Top Komentari

Celtic
Takav je to narod to im je jednostavno u krvi : )
13 0
Tumbe1976
Jedna od najvećih kriminalnih grupa u Europi. Ubice,dileri,kamatari svo zlo ovoga svijeta na jednom mjestu. Bio im Vucic dobar kad im je postao da rade sve prljave radnje za njega.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi