Partizan dovodi još jedno spektakularno pojačanje
Foto - EPA

NBA centar u Beogradu

Partizan dovodi još jedno spektakularno pojačanje

M. Šljivak

Košarkaški klub Partizan mogao bi dobiti još jedno veliko pojačanje.

Beogradski tim je u prethodnih nekoliko dana doveo zaista velika imena u evropskim okvirima, a članovi kluba su postaki Kevin Punter, Zach LeDay, Aleksa Avramović i Rodions Kurucs.

U narednim danima crno-bijeli bi mogli postati jači i za NBA centra Eda Davisa.

Ovaj 32-godišnji košarkaš proteklu sezonu je proveo u Minnesota Timberwolvesima gdje je imao prosjek od dva poena i pet skokova po meču.

Iza sebe Davis ima 11 godišnje iskustvo u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta i svakako bi bio ogromno pojačanje u reketu za tim Željka Obradovića.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ed Davis je u NBA ligu stigao kao 13. pik drafta 2013. godine. U karijeri je još igrao za Raptorse, Grizzliese, Lakerse, Trail Blazerse, Netse i Jazz.

Ukupno je u karijeri na prosjeku od 6.2 poena i 6.6 skokova po utakmici.

Top Komentari

BigBabo
Aaa igraca upm ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi