Partizan pred bankrotom
Teška situacija i u beogradskom klubu

Dug veći od sedam miliona eura

Partizan pred bankrotom

M. Šljivak

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović saopštio je danas kako klubu iz Humske prijeti bankrot.

Dug beogradskog velikana je ogroman. Iznosi nešto više od sedam miliona eura i situacija u ovom timu je alarmantna.

"Dug Partizana iznosi 7.186.150 evra. Pregovaramo sa nekoliko kompanija i od ishoda tih pregovora zavisi da li ćemo biti solventni. Najveći problem imamo sa bankom i ukoliko nastave da imaju ovakav odnos prema nama, otjeraće nas u bankrot. Partizan ne može da vrati sedam miliona za mjesec dana", rekaoje Mijailović.

Dodaje i kako je banka Zvezdi izašla u susret.

"Ponudio sam im da otkupimo 400.000 eura duga na ime kamate od milion i sto hiljada eura. Nisu željeli ni da čuju. Možda više vole Zvezdu jer su njima dali da za milion eura otkupe dug od pet miliona. Blokirali su nas", istakao je prvi čovjek crveno-bijelih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi