Gordić nezaustavljiv za Partizan
Gordić je ubacio 19 poena u pobjedi Podgoričana nad Partizanom. (Foto: ABA liga)

Budućnost slavila

Gordić nezaustavljiv za Partizan

E. Škorić

Bh. košarkaški reprezentativac Nemanja Gordić predvodio je Budućnost do pobjede nad Partizanom.

U derbiju 10. kola ABA lige Budućnost je u Podgorici stigla do devete pobjede i zadržala je lidersku poziciju ispred Cedevite i Crvene zvezde. Crnogorski tim slavio je sa 86:79 uz sjajnu šutersku noć protiv gostiju iz Beograda.

U prvom periodu Budućnost je slavila sa 24:20, da bi do odlaska na odmor imala i 12 poena prednosti.

Držala je Budućnost prednost do kraja, mada je Partizan u nekim trenucima uspijevao da se vrati na poen ili dva zaostatka, no nije bilo snage za potpuni povratak crno-bijelih.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Gordić je ubacio 19 poena uz pet asistencija, tri skoka i jednu ukradenu loptu, dok je Nikolić dodao 16, a Šehović 12 poena. Gibson je ubacio 13 poena. Kod Partizana Miller je ubacio 22, Williams-Goss 14 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi