Pašalić: Bolji smo od Slobode

Kapiten Bosne uoči duela sa Tuzlacima

Pašalić: Bolji smo od Slobode

O. Lekić

Košarkaši Bosne ASA BH Telecom u okviru 21. kola prve bh. lige u nedjelju u Sarajevu dočekuju tuzlansku Slobodu.

Ohrabreni dobrim igrama u završnici Kupa BiH izabranici trenera Dejana Parežanina očekuju da protiv Slobode ubilježe novu pobjedu i zadrže prvo mjesto na tabeli. S druge strane, Tuzlaci će pokušati da se revanširaju za poraz u Tuzli u prvom dijelu prvenstva.

Kapiten Bosne Muhamed Pašalić smatra da je njegova ekipa favorit, ali da to treba da dokaže na terenu.

"Očekuje nas težak meč, veoma važan za obje ekipe. Pobjeda u ovoj utakmici mnogo bi nam značila jer nam slijedi nekoliko neugodnih gostovanja. Sloboda će, kao i u dosadašnjim mečevima protiv Bosne, sigurno imati veliki motiv. No, mi moramo odigrati jednako kvalitetno kao i u finalu Kupa i u tom slučaju rezultat neće izostati", kazao je Pašalić.

Susret je na rasporedu u nedjelju u 14 sati u dvorani 1 KSC Skenderija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije