Pašalić ponovo najbolji u timu Kavale

Kavala poražena od Arisa

Pašalić ponovo najbolji u timu Kavale

Nakon velike pobjede nad Panathinaikosom košarkaši Kavale su u Heba košarkaškoj ligi Grčke nanizali dva poraza. Ovaj zadnji dogodio sa danas kada je tim u kojem nastupa Muhamed Pašalić u okviru 8. kola poražen na svom terenu od Arisa (60:68).

Već nakon prvog poluvremena Kavala je gubila sa 13 poena razlike (21:34). Do kraja nisu uspjeli napraviti preokret iako su recimo treću četvrtinu odigrali dosta dobro (18:14). Ipak, za Aris u ovom trenutku nedovoljno.

Ali, ima i dobrih vijesti. Pašalić je opet bio najefikasniji u Kavali sa 15 poena, koje je postigao za 35 minuta igre. Imao je ovaj potencijalni reprezentativac BiH i po dva skoka i isto toliko ukradenih lopti. Odlično je pogađao za tri poena (3/4).

Nakon nepotpunog 8. kola Kavala je na 4. mjestu sa 12 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.