Chris Paul pojačava Clipperse?
FOTO - EPA

Chris Paul pojačava Clipperse?

A. Beganović

Los Angeles Clippersi u narednu sezonu mogli bi ući jači za legendarnog playmakera Chrisa Paula.

Naime, kako pišu američki mediji Paul će promijeniti klub, a za njegovim uslugama zainteresirano je nekoliko klubova, među kojima su i oba iz Los Angelesa.

Špekulisalo se da je najbliže aktuelnim prvacima Lakersima, no američki mediji donose informaciju da bi ipak na kraju mogao završiti u redovima njihovog gradskog rivala.

Navodno je i ponajbolji igrač Clippersa, Kawhi Leonard, kontaktirao Paula kako bi ga nagovorio da prihvati ponudu Clippersa.

"Iznenadila me je aktivnost Leonarda koji se doživljava kao mitološko biće koje ne razgovara ni s kim. Očito je kontaktirao Paula i rekao mu nešto poput: 'Hej moraš doći kod nas'. Dakle, sve je to stvarno, interes postoji, iako s gledišta finansija nije tako jednostavno", rekao je izvor blizak Clippersima.

Podsjetimo, Paul je u prošloj sezoni nastupao za Oklahomu, a u dosadašnjoj karijeri igrao je i za New Orleans, Clipperse i Houston.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi