Peh svih pehova: Cousins završio sezonu 10 sekundi prije kraja meča

Da je izdržao još samo malo...

Peh svih pehova: Cousins završio sezonu 10 sekundi prije kraja meča

Košarkaši New Orleans Pelicansa porazili su sinoć na domaćem parketu Houston Rocketse sa 115:113 u okviru NBA lige, ali su ostali bez jednog od najboljih igrača DeMarcusa Cousinsa. 

Sjajni centar New Orleansa bio je pravi peh jer je doživio povredu Ahilove tetive samo deset sekundi prije kraja susreta, a zbog te povrede je sezona za njega gotova.

Cousins je promašio slobodno bacanje, a u pokušaju da dođe do lopte nakon toga pokidao je Ahilovu tetivu i nije mogao ni ustati da ode do klupe. Svakako da će ovo biti veliki hendikep za ekipu New Orleansa koja se bori za što bolji plasman pred play off.

Inače, Cousins je sinoć imao triple-duble učinak sa 15 poena, 11 asistencija i 13 skokova.

Promo

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lakoo jee i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi