Penavu i društvo žele svi gledati: Rasprodate ulaznice za utakmice Baskonije

Godišnjih ulaznica više nema

Penavu i društvo žele svi gledati: Rasprodate ulaznice za utakmice Baskonije

M. Šljivak

Navijači Baskonije razgrabili su sezonske ulaznice koje su puštene u prodaju.

Tim iz Vitorije godinama je jedan od najpopuranijih timova u Španiju. Imaju armiju navijača, pa je više od 10.000 sezonskih ulaznica nestalo u rekordnom roku.

Očigledno je da navijači Baskonije ove sezone očekuju velike stvari. Dvorana Fernando Buesa je domaćin Final Foura Eurolige i to je samo razlog više što su ulaznice tako brzo prodate.

Ukupni kapacitet ove dvorane je 15.716 mjesta. Sigurno je da će u svakoj utakmici, posebno euroligaškoj imati veliku podršku sa tribina i to bi u nekim trenucima moglo biti i ključno.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Podsjetimo, od ove sezone dres španskog tima nosi i bh. košarkaš Ajdin Penava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi