Nakon pobjede u finalu Eurolige

Pero Antić ošišao Datomea

M. Šljivak

Košarkaši Fenerbahčea večeras su po prvi put došli do naslova prvaka Evrope.

Nakon pobjede u finalu protiv grčkog Olympiakosa nastalo je veliko slavlje među igračima istanbulskog tima, a jedan od njih je ostao i bez kose.

Italijan Luigi Datome godinama unazad je imao dugu kosu, koju je tokom utakmica vezao u punđu, ali od večeras je njegova kosa normalne dužine.

Datome se kladio sa Perom Antićem da će u slučaju osvajanja Eurolige ošišati kosu, a večeras je i ispunio obećanje, pa ga je makedonski centar nakon utakmice i ošišao.

Naravno, sve je to ispraćeno fotografijama i kamerama, a Datome se sigurno neće žaliti, jer je ipak osvojio naslov prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Nakon što je ošišao italijanskog košarkaša, Antić je "trofej" podigao u zrak i uslijedilo je veliko oduševljenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi