Iskusni član Sparsa

Peršić: Moramo izvući pouke iz poraza od Zrinjskog

Samir Mlaćo

Iako su najavljivali pobjedu, košarkaši Sparsa večeras su upisali treći poraz ove sezone u Ligi 10.

 Bolji od Sarajlija bili su košarkaši Zrinjskog (81:62), a za SportSport.ba je govorio iskusni član Sparsa Dalibor Peršić.

"Čestitam ekipi Zrinjskog, zaslužili su pobjedu, a mi smo stvarno loše ušli u utakmicu. Nijednom nismo pokazali segment igre po kojem smo prepoznatljivi, a oni su to vjerovatno skautirali, zatvorili nas i nismo imali riješenja. Zrinjski nas jest iznenadio, mi smo očekivali pobjedu, ali smo znali da tu ima tri - četiri iskusna igrača koji unazad deset godina igraju ozbiljnu košarku", kazao je Peršić.

Ovaj košarkaš ipak ističe da njegova momčad treba iskoristiti ovaj poraz na pozitivan način.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ovo je tek prvi dio sezone, moramo izvući pouke da vidimo gdje smo griješili. Druga utakmica je za vikend i nemamo šta čekati", dodao je iskusni košarkaš Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi