Pešić ipak ostaje u Zvezdi
Svetislav Pešić

Postignut dogovor

Pešić ipak ostaje u Zvezdi

Iako se u jednom trenutku činilo kako će Svetislav Pešić napustiti Crvenu zvezde, čini se da se situacija po tom pitanju ipak promijenila.Naime, kako je javio beogradski B92, Svetislav Pešić mogao bi ipak ostati i u narednom periodu na klupi beogradskog košarkaškog kluba.

Trofejni trener je održao danas dugo najavljivani sastanak sa članovima najužeg rukovodstva kluba na kome se razgovaralo o dužini novog ugovora trenera, ali i pojačanjima za narednu sezonu.

Većina detalja o nastavku saradnje dogovorena je na sastanku, a još nekoliko manjih detalja trebalo bi da bude usaglašeno do ponedeljka, kada bi na novom sastanku mogao da bude ozvaničen i nastavak saradnje, koji ce praktično označiti početak nove sezone za 'crveno-bele'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije