Pešić: Ne bojimo se Partizana

Pešić: Ne bojimo se Partizana

Svetislav Pešić, nekadašnji igrač i trener Bosne, danas strateg Crvene zvezde, kazao je kako je njegova ekipa izuzetno motivisana pred finale prvenstva Srbije sa Partizanom.

-    Partizan ima sjajnu ekipu i ima sve predispozicije da bude favorit u ovoj finalnoj seriji. Međutim, mi smo tokom sezone u nekoliko navrata pokazali da se možemo sasvim ravnopravno nositi sa crno-belima i nemamo se čega bojati, kazao je Svetislav Pešić.


Prva utakmica finala srbijanske Superlige na programu je sutra, a igra se na tri dobijene. Partizan, koji je u posljednjih sedam godina osvajao naslov prvaka Srbije, ima prednost domaćeg parketa, pa je favorit i ove godine.

-    Fizička pripremljenost nam i nije trenutno neka jača snaga, ali sigurno je da se nećemo predati. Pokušaćemo pobijediti već u prvom susretu, dodao je trener ekipe za koju nastupaju dvojica reprezentativaca Bosne i Hercegovine, Elmedin Kikanović i Milan Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.