Pešić neće da produži saradnju sa Zvezdom
Svetislav Pešić

Pešić neće da produži saradnju sa Zvezdom

Trener beogradskog košarkaškog kluba Crvena zvezda Svetislav Pešić zvanično je, preko menadžera, odbio ponudu da nastavi saradnju sa “crveno-bijelima”.

"U ovom trenutku Svetislav Pešić nije spreman da prihvati vašu ponudu. Garancije koje je klub dao u vezi sa finansijskim statusom, nisu ubijedile mog klijenta da potpiše ugovor", navodi se u pismu menadžera Luciana Capicionia, koje je objavljeno na zvaničnoj stranici Crvene zvezde.

Dodatni problem je što Zvezda trenutno nema predsjednika, što je, prema riječima Capicionia, preduslov za razgovore o nastavku saradnje.

"Razgovarao sam sa gospodinom Pešićem. On nije bio zainteresovan za nastavak saradnje jer klub nema predsjednika ili bord direktora koji bi mu dali potrebne garancije za njegov program. Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja riješe", dodaje se u pismu menadžer proslavljenog stručnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.