Pešić nije više trener Valencije

Pešić nije više trener Valencije

Kako navode španski mediji, Svetislav Pešić više nije trener košarkaša Valencie. Nakon što je sa svojom ekipom izgubio četvrtfinalnu seriju play-off-a od Bizkaio Bilbaa, naš stručnjak i vodstvo Valencie nisu mogli naći zajednički dogovor.

Pešić je veoma dobro vodio tim Valencie a ove sezone bili su na korak do plasmana na final-four Eurolige (ispali od Reala u majstorici). Kao nasljednici ovoga stručnjaka spominju se imena poput Velimira Perasovića, Jurija Zdovca, Pedro Martineza i Salve Maldonada.

Svetislava Pešića mnogi vide na klupi mnogobrojnih eminentnih klubova kao što su Real Madrid, Caja Laboral i Armani Jeans.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.