Pešić ostaje u Zvezdi
Pešić i dalje na kormilu Crvene zvezde

Trofejni trener odlučio

Pešić ostaje u Zvezdi

KK Crvena zvezda je riješio pitanje trenera za iduću sezonu jer je sa Svetislavom Pešićem odlučio na produži saradnju.

Popularni Kari tako će naredne godine pokušati napraviti korak više i prekinuti osmogodišnju dominaciju Partizana u Srbiji.

Uprava Zvezde je od završetka sezone napominjala je kako im je najveća želja ostanak Pešića na kormilu, a na njihovu sreću trofejni trener se odlučio na ostanak.

Pešić je ove godine izborio i Final Four NLB lige na kojem je u polufinalu upisao poraz od gradskog rivala.
Kada je riječ o bh. internacionalcima još uvijek nije poznato da li će sva trojica ostati i dalje u “crveno-belom” dresu. Elmedin Kikanović i Oliver Stević vjerovatno, dok će status Milana Miloševića biti poznat u narednih nekoliko dana, u zavinosti od procjene stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.