Pešić: Partizan može i protiv Olympiakosa

Svetislav Pešić pun hvale na račun Partizana

Pešić: Partizan može i protiv Olympiakosa

Jedan od najboljih trenera na prostoru bivše nam zajedničke države svakako je Svetislav Pešić. Njegova svaka izgovorena riječ ima veliku vrijednost u svijetu košarke.

Pešić je pohvalio veliki uspjeh Partizana i Duška Vujoševića, ali istakao i kako Partizan može napraviti još korak dalje iako je Olympaikos favorit.

„Radio sam godinu dana u Srbiji, znam kako stoje stvari i zbog toga mogu da kažem da je plasman na Final Fourr velika stvar za Partizan i za srpsku košarku“, kaže Pešić.

Pešić kaže kako je kroz svoj rad u Crvenoj zvezdi upoznao i sve vrijednosti Partizana i da je očekivao dosta uspjeha od ovih igrača, ali ne i sam plasman na Final Four.

„Pobjeđuju veliki treneri koji imaju iste takve igrače. Partizan jeste takav spoj, pa na to dodajte fanatične navijače i jasno je zbog čega takav tim može da odigra i iznad realnih mogućnosti”.

Partizan u Parizu igra protiv najskupljeg tima Eurolige, Olympiakosa. Grci su izgleda u finišu sezone dosegli optimalnu formu, ali Pešić smatra da je u završnici sasvim svejedno s kim će te igrati.

„Čini mi se svejedno da li Partizan igra protiv Olimpijakosa, Rusa i Katalonaca, svi su dobri. Nevolja je sa Grcima što tek sada djeluju kao tim, ali najvažnije je da Partizan bude zdrav. Sa svakim mogu da igraju i imaće šansu u polufinalu“, rekao je Pešić za srbijanske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.