Pjanić prognozirao prvaka NBA lige i otkrio ko od njegovih saigrača može da zaigra košarku

Bh. nogometaš o košarkaškim temama

Pjanić prognozirao prvaka NBA lige i otkrio ko od njegovih saigrača može da zaigra košarku

E. Škorić

Za jednu web stranicu posvećenu dešavanima u NBA ligi, Miralem Pjanić govorio je ko bi mogao da bude prvak u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Pjanić, koji je ovog ljeta iz Juventusa prešao u Barcelonu, strastveni je NBA obožavatelj i priznaje da prati utakmice američke košarke, a sada je istakao i svog favorita za naslov.

On vjeruje da će Los Angeles Lakersi predvođeni LeBronom Jamesom i Anthonyjem Davisom osvojiti prsten, a najboljim rookie igračem smatra Ziona Williamsona.

Nadalje, Pjanić je rekao kako je vrlo zadovoljan novim vremenima mečeva usvojenim u balonu u Orlandu. Za njega je, kao i za sve nas, mnogo ugodnije i lakše gledati utakmice navečer, a ne kasno u noć.

Na pitanje ko mu je najdraži igrač, Miralem je odabrao Michaela Jordana zbog svog medijskog utjecaja i nevjerojatne želje za pobjedom tokom karijere.

Onda je dobio zanimljivo pitanje: Ko od njegovih saigrača može da zaigra u NBA ligi?

"Ronaldo! Zbog dva glavna razloga - brizna i skočnost".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RocknRolla
Pjanicu preporucujem da prestane komentarisati kosarku, a novinaru da se prestane baviti novinarstvom.
9 2
Hix
Skočnost? Novinaru moj da se ne kaze slucajno odraz?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije