Play Off se ide nadigravati u Beograd

Trenutni lider bh. prvenstva protiv Radivoj Koraća

Play Off se ide nadigravati u Beograd

Edmir Škorić

Ženski košarkaški klub Play Off gostuje u Beogradu kod Radivoj Koraća u okviru 10 . kola regionalne lige.

Nakon poraza od Budućnosti iz Podgorice, košarkašie Play Offa izgubile su šanse da se plasiraju u četvrtfinale, pa prema tome susret sa Beograđankama nema rezultatski značaj.

Međutim, Sarajke žele da se nadigravaju u gostima kod trenutno najbolje srbijanske ekipe koja u tamošnjem prvenstvu ima omjer od 13 pobjeda i jednog poraza. 

"Idemo u Beograd da se nadigravamo. Žao nam je što ne možemo u četvrtfinale, ali to nam neće uskratiti želju i motiv. Probat ćemo da pobijedimo ekipu Radivoj Korać, koju smo i Sarajevu pobijedili sa 90:78. Radivoj Korać je prva ekipa u Srbiji, pa je i to jedan od razloga zašto želimo da pružimo dobru partiju", rekao je trener Play Offa Goran Lojo.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Već u petak, po povratku iz Beograda, Play Off igra utakmicu 13. kola prvenstva BiH protiv Rudar Sporta. U prvom meču, u Sarajevu, Play Off je slavio sa 50-ak razlike. 

"Očekujeo protiv Rudara 11. pobjedu i nastavak dominacije u domaćem prvenstvu", dodao je Lojo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.