Plemići dočekuju Studente: Meč važniji od onog iz ABA lige

Mostarci očekuju novi trijumf

Plemići dočekuju Studente: Meč važniji od onog iz ABA lige

Košarkaški klub Bosna Royal u vrlo kratkom razdoblju po drugi put dolazi u goste HKK Zrinjski. Sutrašnja utakmica odigrat će se u sklopu trećeg kola košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine, a tim povodom, domaćini susreta, HKK Zrinjski, organizirao je press konferenciju. Na konferenciji na usluzi medijima bili su sportski direktor Vedran Odak, te bivši košarkaš Studenata, sada uzdanica Zrinjskog, Ali Demić.

Prvi se novinarima obratio Vedran Odak, sportski direktor Zrinjskog 

"Evo, malo vremena prošlo je od zadnjeg gostovanja Bosne u Mostaru. Očekujemo kao i prošli put, zanimljiv i čvrst meč, neizvjestan. Nadam se također da će završiti istim ishodom kao i nedavna utakmica u sklopu drugog kola ABA 2. lige. Znamo tko nam dolazi u goste, jedna od najboljih ekipa našeg prvenstva. Probat ćemo iskoristiti njihov umor i pokušati doći do omjera 3-0. Ova utakmica nam je sada ipak važnija nego ona u ABA 2. ligi jer naglasak ipak stavljamo na domaće prvenstvo, kroz koje ćemo i iduće sezone tražiti plasman u ABA ligu ili možda neko drugo europsko natjecanje", kratak i konkretan bio je Odak.

Ali Demić se nadovezao na riječi Vedrana Odaka.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mislim da utakmica neće biti ista kao ona nedavna iz ABA 2.lige. Oni polako pronalaze ritam, pronalaze se i polako izlaze iz krize u koju su zapali pri samom početku natjecanja. Neće nas zavarati njihov eventualni umor, sjajna je to ekipa s puno odličnih pojedinaca i morat ćemo se dobro oznojiti da ih dobijemo i ovaj put", izjavio je Demić i rekao par riječi o svojoj ozljedi zbog koje je propustio kraj prošle i početak ove sezone.

"Što se mene tiče, povreda je sanirana. Imao sam popratnih problema, ali to je sve stvar prošlosti, potpuno sam spreman kako za Bosnu, tako i za naredne treninge i utakmice", završio je Demić najavu velikog derbija s Bosnom Royal koji se igra u subotu u 19h u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi