Plesnić na klupi Zadra

Nakon otkaza Petroviću

Plesnić na klupi Zadra

Uprava KK Zadar riješila je pitanje trenera. Ekipu će nakon otkaza Aleksandru Petroviću voditi Denis Pleslić koji je bio Acin pomoćnik, a jedine dvije samostalne utakmice koje je vodio su bile pobjede. Nad Hemofarmom u Zadru i Splitom na „Gripama“.

„Naša konačna odluka je kako Pleslić ostaje na klupi Zadra do kraja sezone“, kazao je za Zadarsport predsjednik kluba Kristijan Magaš čime je prekinuo ulična i medijska nagađanja oko Petrovićevog nasljednika.

Plesnića u nastavku sezone očekuje veoma težak posao jer Zadar želi na Final-four NLB lige, a prvi protivnik je zagrebačka Cibona koja u odličnoj formi stiže u dvoranu „Krešimir Ćosić“.
Izbor Plesnića iznenadio je hrvatsku javnost jer se proteklih dana spominjalo niz uglednih imena poput Dražena Anzulovića, Jasmina Repeše, Slobodana Subotića i Željka Pavličevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.