Pobjeda Lakersa pala u drugi plan: Teška povreda Bryanta

Stradala Ahilova tetiva

Pobjeda Lakersa pala u drugi plan: Teška povreda Bryanta

A. Haznadarević

Pobjeda Los Angeles Lakersa nad Golden State Warriorsima od 118:116, pala je u drugi plan, nakon što se najbolji igrač tima iz LA-a, ali i jedan od najboljih u cijeloj ligi Kobe Bryant povrijedio.

Iskusni Bryant je dobar dio drugog poluvremena igrao sa grimasama na licu zbog bola u lijevoj nozi, a nakon što je susret okončan, prve prognoze ljekara nisu dobre, s obzirom na to da se najvjerovatnije radi o frakturi Ahilove tetive.

 

"Ne mogu hodati. Pokušao sam se osloniti na petu, ali nisam mogao", kazao je sjajni košarkaš, čiji će stvarni stepen povrede biti poznat tokom dana, kada bi trebao uraditi snimanje magnetnom rezonancom.

 

Velikog Bryanta ni povreda nije mogla spriječiti da pruži fenomelanu partiju, pa je susret završio sa čak 34 poena na kontu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.