Pobješnjeli navijač usred utakmice očitao lekciju košarkašima Slobode
Loše izdanje Tuzlaka prouzrokovalo je veliko nezadovoljstvo navijača. Osim poraza morali su se pomiriti i sa mnoštvom kritika.

Radnik slavio pobjedu u Tuzli

Pobješnjeli navijač usred utakmice očitao lekciju košarkašima Slobode

Košarkaši Radnika su večeras gostovali u Mejdanu, gdje su domaćoj Slobodi nanijeli poraz rezultatom 78:64. Gosti su do pobjede došli, ponajviše, zahvaljujući sjajnoj drugoj dionici, te odličnom finišu susreta.

Kako su Tuzlaci bili favoriti uoči ovog meča, pobjeda Radnika dolazi kao izenađenje, a ujedno i kao sol na ranu za nezadovoljne navijače Slobode.

Oni su, naime, priželjkivali daleko bolje izdanje izabranika Velimira Gašića, ali desilo se suprotno, pa su odlučili da nešto "poduzmu" i pokažu svoje nezadovoljstvo.

Zbog toga su se igrači Slobode našli u nezavidnoj pozciji, pa su morali da slušaju razne uvrede sa tribina, a jedan navijač koji se nalazio u blizini samog parketa im je odlučio, u sred utakmice, očitati bukvicu.

Zaista zanimljiva situacija, a čini se da su igrači Slobode pažljivo saslušali šta im je imao reći ovaj nezadovoljni navijač.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače, ekipu Radnika su do pobjede vodili Dejan Kokoruš sa 19, te Kaluđerović i Pavlović sa po 18 poena.

Kod Slobode su najefikasniji bili Hasandić i Čampara koji su ubacili po 13 poena, dok je 10 dodao Petrov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi