Počelo glasanje za NBA All Star, u konkurenciji dvojica bh. košarkaša

Do 15. januara možete glasati

Počelo glasanje za NBA All Star, u konkurenciji dvojica bh. košarkaša

E. Škorić

Svi igrači koji nastupaju u tekućoj NBA sezoni u izboru su za All star utakmicu, a u konkurenciji se nalaze i dva bh. košarkaša Mirza Teletović i Jusuf Nurkić.

NBA fanovi mogu glasati jednom dnevno na NBA.com i NBA aplikaciji (Android i iOS), te Twitteru, Facebooku i Google Searchu.

Rano glasanje za izbor All-Star igrača za 2018. godinu otvoreno je jučer, a potpuno glasanje je za Božić, 25. decembra.

Jusuf Nurkić pruža dobre partije u dresu Portlanda, koji ima zvijezde poput Damiana Lillarda i McColluma. Moguće ga je izabrati u idealnu petorku Zapadne konferencije, a upravo glasovi navijača bi mogli da mu pomognu iako je izuzetno žestoka konkurencija.

Glasanje je otvoreno do 15. januara naredne godine, ali premalo je opcija za meč godine u NBA ligi obzirom da je ove sezone zaista veliki broj igrača koji zaslužuju da budu tamo.

Pored Nurkića, BiH u NBA ligi ima i Mirzu Teletovića, koji je ipak zbog zdravstvenih problema već neko vrijeme izvan parketa.

Imate priliku da na sajtu NBA lige odaberete petorke na Istoku i Zapadu, pa možete usput "pogurati" Nurkića i Teletovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi