Pogledajte sjajnu blokadu Džanana Muse koja je Netsima donijela pobjedu

Bh. košarkaš u odličnoj formi

Pogledajte sjajnu blokadu Džanana Muse koja je Netsima donijela pobjedu

E. Čaušević

Brooklyn Netsi sinoć su u okviru Ljetne lige savladali Washington Wizardse sa 88:85.

Mlade nade Netsa i Wizardsa odigrali su veoma zanimljivu utakmicu i posljednjih sekundi se nije znao pobjednik. Veoma dobar meč odigrao je i Džanan Musa koji je na parketu proveo skoro 24 minute, te je uspio da upiše osam poena, šest skokova, pet asistencija i jednu blokadu.

Musa je na kraju donio prevagu u ovom meču, odnosno u posljednjem napadu koji su Wizardsi imali za produžetak. Ovom timu trebala su tri poena, ali na kraju lopta nije ni došla do koša.

Jedan od košarkaša ovog tima pokušao je šutirati za tri poena, ali ga je Musa fantastično izblokirao i to je dosta emotivno ispratio jer je bio svjestan da je tim potezom na neki način donio pobjedu svom timu.

Top Komentari

Romanus
Moze postati cudoviste ako nastavi da trenira divljacki
7 0
realno_govoreci
Smijesno je to da kada prne ovaj mali odmah nasi mediji ko da je novi LBJ. Mali blokirao isforsiran sut i radi toga pobjedili? E to je sto.je smijesno ljudima. Ni od cega pokusavamo praviti nesto. Kada zasluzi onda nek se i kuje u zvijezda a do tada neka se suti i pustite vise sa pisanjem o Musi jer vi mediji napraviti narodu averziju prema njemu.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi