9

Komentari (9)

realno_govoreci
Smijesno je to da kada prne ovaj mali odmah nasi mediji ko da je novi LBJ. Mali blokirao isforsiran sut i radi toga pobjedili? E to je sto.je smijesno ljudima. Ni od cega pokusavamo praviti nesto. Kada zasluzi onda nek se i kuje u zvijezda a do tada neka se suti i pustite vise sa pisanjem o Musi jer vi mediji napraviti narodu averziju prema njemu.
Kiss
baš kuju ga a on ništa posebno,ufurani mali do bola
realno_govoreci
@meks01 Dolazili su mnogi i dolaze mnogi. To sto ti iz Bosne mislis da je doci u NBA ravno biti najbolji igrac svijeta to je tvoj ograniceni um tako shvatio. Niko nije rekao da nije dobar igrac jer izborom na draftu je potvrda toga ali ovdje je rijec o odnosu medija prema nekome ko nije ni dobio status igraca NBA lige jos uvijek neko na preskakanje dobija sansu. Ljudi nam se smiju jer se hvalisemo igracem koji igra u G ligi. Pa vise se o Musi pise nego o Nurkicu a realno Nurkic je za njega ZVIJER!!! O tome je prica
Valdore
A dokle si ti dosao realno_govoreći ?? Do tastature koliko vidim!
realno_govoreci
Do tastature su svi dosli :) Probaj da provaljujes a ne da se provaljujes
Romanus
Moze postati cudoviste ako nastavi da trenira divljacki
Keno
Sto ovi cetnici i ustase imaju toliku obsesiju s nama haha nije mi jasno, na svaki clanak se pojave
gumenakita
FAXX-bravo,svaka ti je na mjestu
Dobojlija
I ovde si u pravu U Bl vec bili spremni traktori za beograd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.