Pogledajte uzbudljivu završnicu meča Latvija - BiH
Foto - FIBA

Vrabac za pobjedu

Pogledajte uzbudljivu završnicu meča Latvija - BiH

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija BiH pobijedila je večeras kao gost u Rigi selekciju Latvije rezultatom 62:61.


U veoma uzbudljivoj utakmici bh. tim je imao više koncntracije i ostvario je trijumf koji je izuzetno važan za samopouzdanje ekipe u ostatku kvalifikacija.

Adin Vrabac je pogodio na 20 sekundi do kraja za vodstvo bh. tima, a zatim nas je sreća i pogledala nakon što su domaći košarkaši promašili čisto polaganje.

Nakon promašaja Lakse ofanzivni skok je napravio Mareks Mejeris, ali je promašio, Atić je uhvato loptu i to je bilo to od ove utakmice.

Pogledajte nevjerovatnu završnicu utakmice u Rigi.

Promo

Top Komentari

zvjezdan10
zna li neko gdje je i čime se bavi naša legenda košarkaška Damir Mršić ? Je li ostao u košarci ili se povukao nakon penzije iz košarke skroz?
1 0
Mepa
Bravo Vedrane care!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi