4

Komentari (4)

Adnanos
Zalosno je mala rijec. Opet pilot kriv. Sala je poginuo zbog pilota a evo opet se desava. A nije ni Kobe trebao dopustit taj rizik i poletjet kad niko drugi nije. Ja nebi nikad svojoj djeci dopustio ni priblizne rizike.
Arnel925
Upravu si ali ovo sigurno nije prvi put ta to Kobe radi jer je letio svakodnevno. Rizik je svaki dan u nasem zivotu. I kad vozis auto je rizik je ne znas ti ko vozi sa druge strane ili sta se moze desiti. Znaci tako je trebalo biti takva sudbina.
Adnanos
Imas dnevni rizik a imas i povecani rizik. Postoji rizik da te kometa pogodi u glavu ali je vjerovatnoca malena. Voziti auto ljeti sa dobrim gumama i sa opreznim i iskusnim vozacem nijo isto kao voziti zimi sa ljetnim gumama na minus 20 stepeni. Vozit helikopter dok je vedro nije isto kao kad je magla.
gif
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.