Poraz Crvene Zvezde u Istanbulu
Foto: Euroleague

Fenerbahce slavio sigurnu pobjedu

Poraz Crvene Zvezde u Istanbulu

Košarkaši beogradske Crvene Zvezde porazom su krenuli u ovosezonsko izdanje Eurolige. 

Bolji od njih večeras su bili košarkaši Fenerbahcea u svojoj dvorani koji su slavili rezultatom 77:63. 

U beskrvnom izdanju Beograđana prva četvrtina je jedini dio gdje su bili koliko toliko ravnopravni s timom koji od ove sezone s klupe predvodi Igor Kokoškov. Ostatak ovog susreta proveo je u potpunoj kontroli igre i rezultata od strane domaćih košarkaša koji su možda i nešto lakše od očekivanog došli do prvih ovosezonskih bodova. O igri Zvezde najbolje govori činjenica da su u drugoj i trećoj četvrtini kombinirano ubacili 21 koš.

Najbolji kod Fenera bio je prošlosezonski najbolji igrač Beograđana Lorenzo Brown sa 17 poena, Ulanovas je dodao 13 a De Colo jedan manje. Blijede goste predvodio je Jordan Lloyd s 15 poena a 12 je ubacio Hall. 

Top Komentari

jassony
Sta su cetnici drugo naucili od turaka nego gubiti hahahahahahah
2 1
kukuruz
tekbir
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi