Tarik Biberović je iz Sparsa otišao kao mršavac, a sada je prava fizička zvijer

Velike promjene u konstituciji

Tarik Biberović je iz Sparsa otišao kao mršavac, a sada je prava fizička zvijer

M. Šljivak

Nekadašnji košarkaš sarajevskih Sparsa Tarik Biberović već je dvije godine član turskog velikana Fenerbahčea.

Talentovani 19-godišnji košarkaš smatra se velikom nadom turskog kluba i turske košarke, te se itekako radi na stvaranju velike karijere.

Biberović je iz Sarajeva otišao kao mršavi klinac, a dvije godine kasnije mladi košarkaš je izrastao u pravu zvijer. To dokazuju fotografije sa treninga i vidljivo je da je Tarik fizički itekako dobro napredovao.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nažalost, Biberović u budućnosti neće igrati za Bosnu i Hercegovinu. Odlaskom u Fenerbahče prihvatio je i državljanstvo Turske i on će vjerovato u budućnosti igrati za ovu selekciju.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Tove ga turci donerima!
11 0
BatonDezitijat
koji dzavo pisete clanke i dajete prostor ovome IZDAJNIKU
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije