Pored Rudyja i Llull upitan za nastup protiv Talijana
Sjajni dvojac upitan za Španjolce u utakmici protiv Italije

Problemi za Scariolovu ekipu

Pored Rudyja i Llull upitan za nastup protiv Talijana

Reprezentacija Španjolske plasirala se u sljedeću fazu Mundobasketa s tri pobjede u grupi a u novoformiranoj grupi igrat će teške utakmice s Italijom i Srbijom.

Na utakmici protiv Irana sjajno krilo Rudy Fernandez ozlijedio je gležanj te je vrlo vjerojatno kako će propustiti utakmicu protiv Talijana a za Sergia Scariola pojavili su se novi problemi.

Sergio Llull požalio se na ozljedu podlaktice te je i njegov nastup u ovom europskom klasiku više nego upitan. 

"Radi se o neugodnom bolu u ligamentima podlaktice šuterske ruke, situacija nije toliko ozbiljna ali bol ometa pokret i ukoliko je naš liječnički tim ne uspije eliminirati u iduća 24h protiv Talijana morat ćemo igrati i bez Llulla" - rekao je izbornik Furije Scariolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti