Članovi španjolskog košarkaškog tima poslali izraze sućuti Luisu Enriqueu
Izbornik Scariolo i članovi španjolske reprezentacije poslali su uzraze sućuti Luisu Enriqueu

Poslije obiteljske tragedije čuvenog Španjolca

Članovi španjolskog košarkaškog tima poslali izraze sućuti Luisu Enriqueu

Nogometni a i cjelokupni sportski svijet potresla je vijest o smrti 9-godišnje kćerkice legendanog španjolskog nogometaša i trenera Luisa Enriquea Xane. 

Brojni telegrami sućuti iz cijelog svijeta zatrpali su društvene mreže i adresu Luisa Enriquea. Između ostalih javili su se i španjolski košarkaši, te izbornik Sergio Scariolo. 

"Nema mnogo pametnih riječi u ovim trenutcima" - rekao je Scariolo i dodao: - "ne znam postoji li gora stvar u životu od gubitka djeteta. Poštujem način na koji se Luis i njegova obitelj nose s ovim gubitkom. Svi oni koji znaju užasnu činjenicu da im dijete boluje od raka svjesni su da se sve bitke ne dobivaju, ali sva ta borba daje vam daljnju snagu da se borite. Potresen sam, jako sam potresen zbog svega što se dogodilo ovom sjajnom čovjeku i sportašu" - kazao je Scariolo.

Rudy Fernandez je dodao: " U svoje ime a i u ime cijele reprezentacije Španjolske kao i kompletnog košarkaškog saveza želio bih Luisu poslati mnogo snage koja će mu biti potrebna. Nadam se da ćeš u ovim teškim momentima naići na prijeko potrebnu utjehu od obitelji i prijatelja" - dodao je kapetan španjolske nacionalne vrste koju sutra očekuje otvaranje Mundobasketa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi